Loading...
  • Calea Grivitei nr. 4, Sector 1, Bucuresti, 010731

Teste pcr si anticorpi covid 19

Teste pcr si anticorpi covid 19

Laboratorul de Analize Medicale al Spitalului Clinic de Nefrologie dr Carol Davila efectuează începând cu data de 11.01.2021 teste de diagnostic pentru infecția cu noul coronavirus.

1.Testul de detecție a ARN-ului  viral SARS-CoV-2 (COVID-19) evidențiază prezența virusului și este o investigație pentru diagnosticul timpuriu al infecției virale cu SARS-CoV-2

Metoda de detecție: Real-Time PCR 

Testul  se realizează din exsudat nazofaringian.

Timpul de eliberare a rezultatelor:24-48 ore

Costul testului : 280 lei

Taxa de urgență de 50 de lei pentru efectuarea testului în maxim 12 ore.

Pentru eliberarea rezultatelor în limba engleză este necesar să menționați această dorință la recepție, în momentul prezentării la recoltare.

 

2.Testul de detectare a anticorpilor  de tip IgG/IgM  față de coronavirusul 2019 (COVID-19/SARS-CoV-2)  este util in determinarea expunerii  recente sau anterioare la virus și în urmărirea stării immune a organismului după infecția cu SARS-COV2.

Testul  de detectare a Ac SARS-CoV-2 de tip IgG si IgM se realizează din probe de: ser/ sânge integral. Metoda este imunocromatografică –calitativă.

Timpul de eliberare a rezultatelor:24 ore

Costul testului este de :80 Lei/ test.

Recoltarea probelor se face de Luni până Vineri între orele 08:00 și 13:00 la parterul corpului B al Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” din Calea Griviței nr.4, Sector 1, București.