Loading...
  • Calea Grivitei nr. 4, Sector 1, Bucuresti, 010731

Programe / Institutii partenere

Programe / Institutii partenere

In anul 2019, medici ai Spitalului Clinic de Nefrologie Dr Carol Davila au participat la stagii de pregatire in cadrul ASST GRANDE OSPEDALE METROPOLITANO NIGUARDA din Milano, Italia prin intermediul Programului Doctori pentru Bucuresti, sustinut si finantat de catre ASSMB. Pentru mai multe detalii despre Program –  http://doctoripentrubucuresti.assmb.ro/

d9e617cc29eff0ee99636ccab7a55f2a

 

 

 

 

 

 

Programului National de Sanatate privind Infectiile Nosocomiale (PN 1.5) – Click aici – Valoare contract

Management eficient al serviciilor de sănătate în Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” şi spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie S. Curie” (MESS)

Perioada: 28-12-2012 – 28-06-2014

Obiectiv: Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii îngrijirilor medicale şi facilitarea accesului cetăţenilor la servicii medicale de calitatelogo-proiect-01

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
”MANAGEMENT EFICIENT AL SERVICIILOR DE SĂNĂTATE ÎN INSTITUTUL NAŢIONAL DE NEUROLOGIE ŞI BOLI NEUROVASCULARE, SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE „DR. CAROL DAVILA” ŞI SPITALUL CLINIC DE URGENŢĂ PENTRU COPII „MARIE S. CURIE” (MESS)”
Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

 

Axa Prioritară III – “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”
Domeniul Major de Intervenţie 2 – „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”
Operaţiunea 4 – „Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar” – proiecte la nivel local

 

Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Şos. Berceni nr. 10 – 12, sector 4, derulează în parteneriat, începând cu data de 28.12.2012, proiectul ”Management eficient al serviciilor de sănătate în Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, Spitalul Clinic de Nefrologie « Dr. Carol Davila » şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii « Marie S. Curie »”, finanţat prin fonduri structurale nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” 2007 – 2013 (POS CCE), Axa Prioritară 3 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat şi public.

Valoarea totală a proiectului este de 7.540.241,30 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă maximă este de 5.661.606,00 lei.

Proiectul se implementează în Bucureşti, pe o durată de 18 luni calendaristice.

Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii îngrijirilor medicale şi facilitarea accesului cetăţenilor la servicii medicale de calitate .

Informaţii suplimentare: Ene Mihaela, tel.: 0734.259.590.

DOCUMENTUL IN FORMAT PDF

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

 

 

Raiffeisen Comunitati

logo-reiff

 

 

Va multumim tuturor!

Si celor care ne-ati votat proiectul, si celor care nu ati apucat.

Cu bucurie va anuntam ca proiectul nostru  “Sange pentru viata” s-a aflat printre castigatori!!! (www.raiffeisencomunitati.ro)

Am asteptat pana astazi, desi votarea s-a incheiat marti, pentru a fi anuntati oficial de rezultatele selectiei.

In viitor, aparatul pentru incalzirea sangelui si plasmei necesare la transfuzii, pe care il vom achizitiona cu sprijinul dumneavoastra va ajuta mii de pacienti, deci si ei va vor multumi pentru asta!

A fost primul an cand am facut acest “exercitiu” de voluntariat, speram ca la anul totul sa decurga mai simplu!